Red Strats-persfoto.jpg
Coracle 2014-3.jpg
John Farmers Whistles 2016.jpg
Herbergh-4.jpg
UNICORN foto. 2016.jpg
Oosterleek. Bij nacht. 2018.jpg
Zing mee.6.jpg
Blue star vol.jpg

Bruiloften, verjaardagen of bedrijfsfeesten.

Wij kunnen vrijblijvend offertes op maat voor U maken.


AVONDFEESTEN OF FEESTEN MET KOUD EN WARM BUFFET OF DINER.              Wij maken vrijblijvend voor u een offerte op maat. Bel ons wel even van te voren als u iets wilt komen doornemen: 0229-503150. Dan zorgen wij dat we even tijd voor u hebben.

WESTFRIESE SPELLENAVOND. (Tot ca. 60 personen.)

Een geheel verzorgde avond met 2 x koffie en petits fours. Drankarrangement. 4 x warm Bittergarnituur. Mini pizza’s. Stokje saté met stokbrood. Nootjes en zoutjes op tafel. Tevens een uitgebreid, geheel verzorgt Westfries spellencircuit. Deze avond van 20.00 uur tot 1.00 uur kost € 35,50 p.p. inclusief spellencircuit.

REIS DOOR EUROPA. (Tot ca. 60 personen.)
Een geheel verzorgde avond met 2 x koffie en petits fours. Drankarrangement.   Bittergarnituur aangepast aan het land waar U zich op dat moment bevindt. Stokje saté met stokbrood. Deze avond van 20.00 uur tot 1.00 uur kost € 35,50 p.p. Inclusief Reis door Europa.

OOSTERLEKER SMARTLAPPENFEEST.
Een geheel verzorgde avond met 2 x koffie en petits fours. Drankarrangement. 4 x warm bittergarnituur. Mini pizza’s. Stokje saté met stokbrood. Nootjes en zoutjes op tafel. Deze avond van 20.00 uur tot 1.00 uur kost € 34,50 p.p. (exclusief live muziek) Onder begeleiding van Bobo of Duo Bassie & Bobo worden er smartlappen en levensliederen gezongen. Nummers als de Vlieger, Kleine vogel en recente levensliederen van Nick en Simon en Jan Smit zullen uit volle borst worden meegezongen.

IERSE AVOND.
Ontvangst met 2 x koffie en petits fours. Koud en warm bittergarnituur met Keltische invloeden (ger. forel/zalm, etc.) Drankarrangement. Deze avond van 20.00 uur tot 1.00 uur kost € 34,50  p.p. (Excl. muziek) Evt. Irish cake met Ierse vlag, shamrock en logo van het bedrijf € 1,50 meerkosten. In het drankarrangement zit bier, fris, wijn en Murphy’s red. Wilt u spec. bieren in het arrangement: € 2,= meerkosten. Een Ierse Band kan i.s.m. de Herbergh geregeld worden. Eventueel aan te vullen met Dart-corner, Ierse of Amerikaanse Whiskyproeverij, (Ierse) dansleraar of Ierse dansgroep.

HET GEVOEL VAN DE JAREN ’70.
U krijgt vragenformulieren over diverse nieuwsfeiten en foto’s uit de jaren ’70, die U aan de wanden bij de Herbergh kunt opzoeken. Na het inleveren van de vragenformu-lieren gaan wij beginnen met het spel “Het gevoel van de jaren ‘70”. Vijf teamcaptains gaan met hun team raden welke jingles, DJ.’s, radiostations, filmsongs en liedjes er zoal de revue passeren. Tijdens de gehele avond live muziek van een jaren ’70 band.

Om de avond helemaal in sfeer te laten verlopen is het leuk om de gasten te vragen om in de stijl van de jaren ’70 gekleed te komen. Flower power, etc., etc. Wij zullen u van advies dienen betreffende de meest geschikte band.

2 x koffie met petits fours. Drankarrangement. 4 x warm bittergarnituur. mini pizza. Stokje saté met stokbrood. Prijs per persoon voor avondfeest 20.00 uur - 1.00 uur is € 34,50. (Excl. muziek) 5 uurs arrangement. Andere tijdsinvulling is mogelijk.

OOSTERLEKER POPQUIZ. (of combi sport, muziek, film).
Tot ca. 80 pers. Zin in een avondje reizen door de tijd? Uw kennis testen op het gebied van muziek, film, sport of een combinatie hiervan? Dan is de Oosterleker Popquiz iets voor u. Denk eens aan de nostalgische gevoelens die u krijgt bij het horen van uw eerst gekochte plaatje, het kippenvel bij een onvergetelijke filmscène of een favoriet sportmoment opnieuw in beeld: alles komt aan bod. Ondersteund door professionele begeleiding en apparatuur

(in beeld en geluid) verzorgen wij een avondvullend programma voor u. Geen geschrijf of gedoe, alleen het indrukken van A B C of D op de buzzers is voldoende. Een geautomatiseerd systeem zorgt voor de rest. De quiz wordt na onderling overleg op maat gemaakt. Succes verzekerd! Ideaal voor uw bedrijfsfeest. Met het gezelschap van de Oosterleker Popquiz zullen wij u in contact brengen. Geheel verzorgde avond van 20.00 uur tot 1.00 uur ( excl. kosten Popquiz.) kost € 34,50 p.p. (Zie W.F. spellenavond).

WESTFRIESE QUIZ-EIVEND: PRAAT JE MOERSTAAL.
Een heerlijk avondje Westfries vermaak voor gezelschappen van 20 tot 80 personen, die allen actief deelnemen. Voorwaarde is dat de deelnemers enige affiniteit met het Westfriese dialect hebben. Er wordt gespeeld in teams, waarvan uiteindelijk één team de winnaar wordt, maar natuurlijk staat de Westfriese gezelligheid voorop. Tussen de onderdelen door wordt met pianobegeleiding een aantal Westfriese liedjes gezongen, waarvan de teksten groot in beeld worden gebracht. Alle gestelde vragen worden via laptop en beamer op een groot scherm in beeld gebracht. Met het gezelschap van de Westfriese Quiz-eivend brengen wij u in contact. Geheel verzorgde avond van 20.00 uur tot 1.00 uur (excl. kosten W.F. taalquiz) kost € 34,50 p.p. (Zie W.F. spellenavond)

OOSTERLEKER PUBQUIZ.
Bijzonder geschikt voor familie uitje, personeels (bedrijf) feest, verjaardag, vrienden dag en meer. Betaalbaar, professioneel en met liefde voor u verzorgt. Alle spellen zijn uniek en door de begeleider zelf bedacht en vorm gegeven. Met de draadloze quiz buzzers word het een fanatiek, gezellig super feestje.U kunt kiezen uit o.a. Mannetje van de radio, de foute quiz, ik hou van Holland, de sport quiz, quiz mix, etc. Geheel verzorgde avond van 20.00 uur tot 1.00 uur ( excl. kosten Pupquiz.) kost € 32,50 p.p. (Zie W.F. spellenavond).

 

Wilt U meer weten, belt U ons gerust en wij maken na een persoonlijk gesprek een passende offerte voor U.