Red Strats-persfoto.jpg
Coracle 2014-3.jpg
John Farmers Whistles 2016.jpg
Herbergh-4.jpg
UNICORN foto. 2016.jpg
Oosterleek. Bij nacht. 2018.jpg
Zing mee.6.jpg
Blue star vol.jpg

Dineren bij moeders en zing mee in het smartlapkaffee


Iedere woensdag in de maand augustus !

Woensdag 7 Augustus 2019 Op de woensdagavond in augustus zijn er in het thuishonk van smartlappenkoor “Oosterleed” : Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek smartlapavonden onder de noemer : “ Zing mee in ‘t Smartlapkaffee “!!!

Het betreft de komende woensdagen 7, 14, 21 en 28  aug. Met steun in de rug van de (“niet vakantievierende”) enthousiaste koorleden van ons smartlappenkoor “Oosterleed” worden er smartlappen en levensliederen gezongen.
Rillingen over je rug met het tranentrekkende nummer “ Patsy “, met weemoed terug denken aan de zangeres zonder naam met het nummer “ het broekje van Jantje “, maar ook nummers als “ de Vlieger “, “ Kleine vogel “, Droomland”, en recente levensliederen en liedjes van Jan Smit, Nick & Simon en andere Nederlandse artiesten zullen uit volle borst worden meegezongen. Vanaf 20.00 uur wordt er gezongen. Er is vrij entree op deze avonden.

Deze maand een drie-gangen Moeders diner + muziek voor € 18,50 p.p.  Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen! Bel naar 0229-503150.

Heeft U zin om met dit zomerse weer er eens gezellig op uit te gaan en vol vuur mee te zingen in dit zeer gemêleerde gezelschap, bestaande uit dames en heren in de leeftijdscategorie van 16 tot 90 jaar komt dan naar Smartlapkaffee Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek.